Als The Hoppy Brothers zijn we gepassioneerd door craft beer en werken we samen met een aantal fantastische brouwerijen om onze klanten te voorzien van de beste bieren die er zijn. Deze brouwerijen hebben allemaal hun eigen unieke stijl en smaak.

Hun bieren hebben al meerdere prijzen gewonnen en zijn geliefd bij zowel bierliefhebbers als critici.

The Hoppy Brothers

Onze Brouwerijen

Jupiler

Heineken

Amstel (2)

Assortiment

Ontdek ons assortiment en de verhalen achter onze dranken. Van klassiekers tot de meest bijzondere smaken, bij ons vind je altijd een passende smaak voor bij jou op de kaart. Lokaal of geïmporteerd, wij proberen elke brouwer dichter bij u te krijgen. Wij denken graag met u mee over hoe onze dranken jouw zaak nog meer kan onderscheiden van de rest.

Én er is meer, want ook als je opzoek bent naar iets anders op fris- en koffie gebied heeft The Hoppy Brothers keuze. Nét even wat anders en met een mooi verhaal.

Service

Speciale dranken verkopen het beste als je ze de aandacht geeft die ze verdienen. Met het volledige verhaal en met de juiste materialen. Daarom ondersteunen we je graag met het samenstellen van de kaart, bier-spijs, het juiste glaswerk, reclamemateriaal en andere merkgerichte activiteiten zoals proeverijen.

Verder weg? No worries, we vertellen je graag alles over onze uitgebreide transportmogelijkheden.

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.