Personeelstekort in Limburg loopt op

Personeelstekort in Limburg loopt op

Het vinden van personeel wordt steeds moeilijker. We vissen allemaal in dezelfde vijver. Deskundigen voorspellen The Battle for Talent. En in dit gevecht heeft het MKB het niet makkelijk. Grotere bedrijven schakelen reclamejongens in die campagnes bedenken en uitvoeren. Hier worden maandelijks tienduizend(en) euro’s aan besteed. Voor de meeste MKB-ers is dit geen optie. Wanneer de budgetten beperkt zijn, moet je slim zijn.

Welke mogelijkheden zijn er die met beperkte middelen ingezet kunnen worden?

Allereerst moet je ervoor zorgen dat mensen weten dat je personeel zoekt, anders zal er niemand solliciteren. Een website is hiervoor een ideaal medium. Het is niet alleen je visitekaartje maar ook een uitstekende plaats om je vacatures te publiceren, dus twee vliegen in een klap!

Wanneer de groei van je onderneming beperkt wordt doordat er geen personeel gevonden wordt, is de tijd rijp om extra stappen te zetten. Zorg ervoor dat met de website van jouw bedrijf mensen nieuwsgierig en enthousiast worden en de stap zetten om te solliciteren.  Hoe doe je dat? Maak de perfecte website die uitnodigend, fris en van deze tijd is, een breed publiek aanspreekt en ervoor zorgt dat mensen wel deel zouden willen uitmaken van deze club.

O2Web kan dit voor je realiseren, dus wacht niet langer en neem een kijkje op onze website dan zie je wat wij bedoelen en wellicht in de toekomst voor je kunnen betekenen.

O2Web helpt bedrijven hun business online te laten groeien.